Jump to content


- - - - -

Camner Nak Hack Astro?


2 replies to this topic

#1 Guest_Xtrm_Cdr_*

  • Tetamu

Posted 01 March 2004 - 07:34 AM

Aku tengok dlm Techtv, diaorang ajar cara hack TiVo, yg fungsinya sedikit sebanyak sama jer cam Astro.
Jadi, aku pikir, kenapa tidak Astro juga?? Although Astro not have most of the features seperti TiVo, tapi aku rasa tak mustahil kalu Astro juga blh dihack. Ade sapeČ sini penah hack Astro?? Atau ader sapeČ tahu any community yg bincangkan anything about Astro?? Tak gunalah kalu Astro tu hanye utk tengok cite jer.......letak hard drive ker, kemudian main MP3???

#2 Guest_chatid_*

  • Tetamu

Posted 01 March 2004 - 05:44 PM

boleh ke Xtrm_Cdr? aku rasa astro decoder tu pun dah panas la, letak hard disk lagi panas la kut ye tak? kena tambah fan ke lagi? kalau ada resource tu kongsi2 lah ok hehe

#3 Guest_Pian_*

  • Tetamu

Posted 02 March 2004 - 09:56 AM

hack camne tu maksud ko ?....kalo klon sim kad astro tu dah ada la org buat dulu.....aku dah nak beli dah pastu kene tangkap lak mamat tu....





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users