Jump to content


- - - - -

Surah-surah Di Dalam Al-quran Utk Di'download'


6 replies to this topic

#1 Guest_yus5525_*

  • Tetamu

Posted 04 April 2004 - 04:22 AM

Assalamu Alaikum..

Di bawah ini saya sertakan link utk warga ittutor men'download' surah-surah yg terdapat di dalam Al-Quran.

http://quran.jalisi.com/

Sesungguhnya apabila kita mendengar ayat-ayat Al-Quran yg dibaca.. hati kita akan menjadi tenang.

Edited by yus5525, 04 April 2004 - 04:25 AM.


#2 Guest_dawn_angel_*

  • Tetamu

Posted 06 April 2004 - 09:09 AM

cayalah!!...bagus bagus...

#3 FaRiS

    Leftenan

  • Core
  • 1,046 posts
  • Gender:Male
  • Location:PrinceSuccess
  • Kepakaran:Upload dan Download Torrent
  • Freelance:Ya

Posted 06 April 2004 - 09:28 AM

Err.. kat iUsahawan.com
Jual CD RM1 sahaja.

al-Quran Percuma, CD = RM1 :-)
Complete 30 juzuk al-Quran MP3

#4 Guest_izan_bob_*

  • Tetamu

Posted 06 April 2004 - 11:17 AM

laugh.gif pergh baguslah idea bro2 kat ittutor ni

lagi pun ni kan bende baik aku setuju sesangat orang yang macam ni rolleyes.gif

Edited by izan_bob, 06 April 2004 - 11:18 AM.


#5 Guest_dawn_angel_*

  • Tetamu

Posted 06 April 2004 - 11:29 AM

QUOTE (FaRiS @ Apr 6 2004, 09:28 AM)
Err.. kat iUsahawan.com
Jual CD RM1 sahaja.

al-Quran Percuma, CD = RM1 :-)
Complete 30 juzuk al-Quran MP3

Assalamualaikum...sapa yang mengaji tuh? Ghamidi ke Sudais? Kalu Masari Rashid aku nak ler..best oooOOo gia ngaji...dulu aku tak minat..tetiba tangkap syok abis...try laa beli Juz Amma...dengar bebanyak kali...

#6 Guest_45412_*

  • Tetamu

Posted 06 April 2004 - 11:44 AM

salammzz..

tmasih krn bg info yg menguntungkan dunia & akhirat ni. Bagus laa dlm format mp3 lg tuu... Harap leh menghayati bacaannye

#7 minhaj

    Leftenan

  • Pengendali
  • 1,047 posts
  • Location:kinta valley

Posted 09 December 2004 - 02:30 PM

saya memang minat dengan masyari......rashid al ifasi....sedap dengar bacaannya....

dalam cd yang iUsahawan tu.....Sheikh Ghamidi yang baca....





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users