Jump to content


EDI


13 replies to this topic

#1 Guest_adyza_*

  • Tetamu

Posted 22 November 2004 - 11:37 AM

aSSaLaMuaLaikUM,

kenkawan.. ader sesapa tak penah studi kat EDI.
aku carik maklumat on EDI kat web tak jumpa pasal tatau apa nama penuhnya.
What does EDI stand for?

tulun.. nak carik course pendek berkaitan komputer utk tambah ilmu.

thankz.

#2 scaryboy

    Leftenan Muda

  • Ahli
  • 573 posts
  • Interests:computer

Posted 22 November 2004 - 12:44 PM

Institut Bina Usahawan...Entrepreneur Developtment Institute.... Kalau tak salah la

#3 Guest_adyza_*

  • Tetamu

Posted 22 November 2004 - 02:32 PM

betul.. rasanya dah betul dah tuh.
tp search dlm goole tak dpt la plak maklumat.
EDI nih takde website ker?

EDI nih dok kat mana ek? wujud lagi ker takde?
cemana nak contact ek?

unsure.gif

#4 kams

    Korporal

  • Ahli
  • 87 posts
  • Location:Sg. Besar, Selangor
  • Interests:Kerani Cabuk.......
  • Freelance:Tidak

Posted 23 November 2004 - 11:18 AM

Assalamualaikum.......

adyza
nih website ttg EDI tu.....
http://www.edi.edu.my/...
tak pasti ah web tu update or tak....
awak nak carik short course erk......
ok..... semoga berjaya... biggrin.gif

#5 Guest_kkuniya_*

  • Tetamu

Posted 24 November 2004 - 01:41 PM

QUOTE(adyza @ Nov 22 2004, 02:32 PM)
EDI nih dok kat mana ek? wujud lagi ker takde?
cemana nak contact ek?


yg aku tau die kat Tmn Melawati, KL...

#6 Guest_adyza_*

  • Tetamu

Posted 24 November 2004 - 02:46 PM

thankz sume..
still tengah survey tempat˛ dan course˛ yg sesuai.
smile.gif

#7 scaryboy

    Leftenan Muda

  • Ahli
  • 573 posts
  • Interests:computer

Posted 25 November 2004 - 02:35 PM

Kat JB...Jln Tun abd razak Susur 1/1...sebelah NIIT

#8 vios

    Korporal

  • Ahli
  • 81 posts

Posted 03 February 2005 - 08:18 AM

kat melaka pun ada...kat banting pun ada

#9 Guest_adoisakit_*

  • Tetamu

Posted 03 March 2005 - 03:24 PM

tak tau arr..sebab kolej tu dah tukar nama...setau saya la.. nama baru kolej tu... STRATEGI KOLEJ....abg saya baru habis diploma kat kolej tu la....

#10 kodox

    Staf Sarjan

  • Ahli
  • 168 posts
  • Gender:Male
  • Location:Kuala Lumpur
  • Interests:Music , Computer software Audio, Game, Automotif.

Posted 03 March 2005 - 03:51 PM

ohmy.gif hahh ..
dah tukak nama ..
ermm dry.gif

asai banyak kolej swasta suka tukak nama .. pelik btul aku ..
KYPM >> POLITECH MARA..(tempat aku blajar dlu )
EDI >> STRATEGI KOLEJ

lepaih nie aper pulak lah tukak ..
>>>heheh lari tajuk skit biggrin.gif << jgn marah aa

#11 Guest_adoisakit_*

  • Tetamu

Posted 15 March 2005 - 12:36 PM

ntah la labu...macam2 kolej swasta ada kat malaysia ni...bayarannye bole tahan mahalnye....

#12 Guest_adoisakit_*

  • Tetamu

Posted 15 March 2005 - 12:48 PM

hurm member aku yang belajar kat kolej e.d.i tuh die kate e.d.i tuh tak bagus sangat...cekik darah je lebih....skarang da tukar name jadi strategy college.....member aku da behenti blaja situ coz yuran mahal sangat.....ayoyoyo

#13 Guest_SaRiPDuL_*

  • Tetamu

Posted 24 March 2005 - 04:59 PM

aku merupakan bekas pelajar e.d.i....name penuh e.d.i ialah entrepreneurs development institute dan telah ditukar kepada starategy college....

#14 niza2212

    Staf Sarjan

  • Ahli
  • 167 posts
  • Gender:Female
  • Location:KL
  • Freelance:Ya

Posted 24 March 2005 - 05:50 PM

heheh..bila ingat edi nih... teringat lak aku di offer untuk jadi lecturer kat kolej nih masa baru tamat blaja dulu....suh jadi lecturer programming lak tu... awal2 aku surrender... nak ngajar bebudak diploma lak tu..... heheh... tongue.gif





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users