Jump to content


- - - - -

Need For Speed Underground 2


320 replies to this topic

#101 Guest_rad_*

  • Tetamu

Posted 11 November 2004 - 12:46 AM

QUOTE(SithLord @ Nov 10 2004, 03:42 PM)
rad..
kotak dia tak cun sangat laa...cover kotak dia lawa tapi kotak dalam dia kureng sikit laa...manual ciput je...hehehe..tapi game best...tu yg penting.. betul tak

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> cool.gif  cool.gif

betul betul...aku ingat evo 7 atau evo 8 ada dlm NFSU2 ni...tapi malangya takde mad.gif





Cheers
Rad

#102 kodox

    Staf Sarjan

  • Ahli
  • 168 posts
  • Gender:Male
  • Location:Kuala Lumpur
  • Interests:Music , Computer software Audio, Game, Automotif.

Posted 11 November 2004 - 03:25 AM

hahahaha
hohhoooo
semua nak kuar 2...
hahah aku nyer komputer pun dah nak kener kuar yang kedua aa cam nieee ..
oooo ....

rayer ngan computer ahh ...
memula makan capslock pastue minum backspace , pastue cuci mulut guna space bar .. ekeke tak kelakau lahh aku nie... sad.gif

#103 Guest_Techno_*

  • Tetamu

Posted 11 November 2004 - 09:33 AM

Mungkin EVO 7 dan EVO 8 ada selepas habis main untuk diunlock... biasanya macam tuelah dan kalo tak silap game final fantasy latest sequel akan kuar tahun nie jugak kan....

Edited by Techno, 11 November 2004 - 09:39 AM.


#104 Guest_rad_*

  • Tetamu

Posted 11 November 2004 - 11:42 AM

now i know...hanya evo 8 jer yg ada (evo 7 tarak) cool.gif





Cheers
Rad

#105 Guest_rad_*

  • Tetamu

Posted 12 November 2004 - 05:49 AM

besar jugak world map yg aku lalui....bersimpang-simpang dibuatnya...huru-hara...sampai skrg aku tak dpt nak unlock utk evo 8, rx8 & 3000GT...korang punya keta amacam? post le pic kat sini....tunjuk skali dyno result korang cool.gif





Cheers
Rad

#106 Guest_SithLord_*

  • Tetamu

Posted 12 November 2004 - 07:10 AM

hahaha...lama2 kau okey laaa...macam aku gak dah 2 hari layan game ni..tinggal langsung FIFA2004 aku..hehehe camne laa Norwich City aku tu skrg..hehehe,dah ada patch utk NFS:U2..apa la diaorg ni aaa baru keluar je dah ada patch...,kereta aku tak power beb..hehehe...
ni aku punya quick race punya exo8 ngan career...honda civic...hehe

http://www.geocities.com/super667power/civic.JPG
http://www.geocities.com/super667power/exo8.JPG


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ph34r.gif ph34r.gif

#107 Guest_Techno_*

  • Tetamu

Posted 12 November 2004 - 11:13 AM

Rasanya dalam bulan nie agaknya FIFA 2005 agak kuar, baik ko main yang latest one punya, ko tinggal je yang lama tue, baru up to date..... ada thrill main game tak gitu Sith Lord!

#108 Guest_SithLord_*

  • Tetamu

Posted 12 November 2004 - 03:40 PM

sorry2 silap tulih daa...Techno...hehehe fifa2005 sebenarnya...hehehe kesilapan teknik..hehehe...fifa2004 aku guna chelsea...dah sampai season 4..dah jadi bosan plak...hehe..fifa2005 aku guna division 2 punya team (memang kena start bawah dulu),2nd season amik NCity..hehe,laa masuk cerita fifa laa plak..
NFS:U2 so far aku baru dapat satu unik upgrade...cara dia...aku cucuk angin mamat AI pastu ajak "outrun"...menang dia kasik location mana kedai yg ada..tapi dia kasik time utk sampai kat situ...dia kasik dlm 2 minit setengah...tempat punya la jauh...tapi sempat gak...hehehe


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> wink.gif wink.gif

#109 maelzx

    Leftenan Muda

  • Ahli Professional
  • 896 posts
  • Location:Kayangan
  • Interests:PHP is all I'm interested into.
  • Kepakaran:HTML dan PHP
  • Freelance:Ya

Posted 12 November 2004 - 06:04 PM

alhamdulillah ...

sampai jugak NFS:U2 aku ...

gameplay dia lagi menarik .. rasanya ... aku tak suka street X .. sebab aku suka drift ... ingatkan street X tu drift jugak .. rupanya bukan .. so tak best!

lawak gak hummer ni nak buat lawan apa ni ? top speed buleh tahan jugak .. standard version leh sampai 200 km/h .. walaupun gear sampai 3 jer .. haha ...

aku pun baru start career ... sangkut ngan raya pulak .. rasanya lambat la nak habiska career ni ... raya pun raya la .. janji nfs tetap main tongue.gif

korang ada apply patch ker ? aku tak pasti pulak patch yang mana satu nak ambik ? orang cakap patch tu tak apply pun takper ... tak kacau sangat.

#110 Guest_SithLord_*

  • Tetamu

Posted 13 November 2004 - 01:15 PM

aku guna patch us punya...okey je...tah laa tak nampak lak apa bezanya lak..hehehe...download je laa

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> laugh.gif laugh.gif

#111 Guest_rad_*

  • Tetamu

Posted 17 November 2004 - 01:39 AM

dah lebih 100 race rasanya aku main...dan skrg baru laa aku dpt nissan skyline...part street x tu memang tak best...aku suka mode utk URL (apa nama penuh url ni yek?)...race dlm track memang best...takde traffic...kalau ada traffic, memang tercampak sana, tercampak sini laa keta aku laugh.gif



p/s: nanti aku postkan pic skyline yg aku modified





Cheers
Rad

#112 maelzx

    Leftenan Muda

  • Ahli Professional
  • 896 posts
  • Location:Kayangan
  • Interests:PHP is all I'm interested into.
  • Kepakaran:HTML dan PHP
  • Freelance:Ya

Posted 17 November 2004 - 04:52 PM

aku lom dapat skyline la ... setakat rx-8 ngan impreza dulu ... aku tak rajin sangat main URL sbb kekadang jadi tournament ... ada 2 ~ 3 race kena completekan sekaligus .. biasanya URL aku main lasttt .. sekali .. hehe smile.gif

sekarang ni aku baru jer habis unlock part ... baru best sikit .. pakai civic pun dah laju gila ... sekarang tengah nak ambik unique upgrade .. aku suka outrun mode nih ... memula aku bawak lelaju .. langgar dia pastu tekan enter ... dan nos all the way ... lol.

#113 maelzx

    Leftenan Muda

  • Ahli Professional
  • 896 posts
  • Location:Kayangan
  • Interests:PHP is all I'm interested into.
  • Kepakaran:HTML dan PHP
  • Freelance:Ya

Posted 17 November 2004 - 04:58 PM



mazda rx-8 aku ... lom upgrade ke level 3 part lagik .. hehe smile.gif

#114 Guest_rad_*

  • Tetamu

Posted 17 November 2004 - 07:27 PM

seperti yg dijanjikan...my skyline & rx-7...





skrg aku kat stage 5 (52% completed)...coming soon, dyno test result cool.gif





Cheers
Rad

#115 maelzx

    Leftenan Muda

  • Ahli Professional
  • 896 posts
  • Location:Kayangan
  • Interests:PHP is all I'm interested into.
  • Kepakaran:HTML dan PHP
  • Freelance:Ya

Posted 18 November 2004 - 11:46 AM



wohoo ... matrix, anybody ? with wide body kit ... tapi huduh la ... lagi pulak aku rasa impreza ni macam slow jer ... tapi acceleration dia ok gak .. aku pakai impreza untuk drag sbb senang nak buat perfect shift ... bagi aku la ... smile.gif



amacam ? ok tak aku punya rx-8 ??

okeh .. cepat2 .. poskan screenshot korang ... tapi kalau buleh limitkan kepada 2 pic per post .. max size 800 X 600.

#116 maelzx

    Leftenan Muda

  • Ahli Professional
  • 896 posts
  • Location:Kayangan
  • Interests:PHP is all I'm interested into.
  • Kepakaran:HTML dan PHP
  • Freelance:Ya

Posted 18 November 2004 - 10:22 PM



ni honda civic aku ... dah fully tune untuk street x ... baru la buleh menang dengan mudah .. hehe.

actually .. aku baru ja habiskan underground 2 ni tadi ... lepas lawan ngan caleb .. kira otai besar la kan ... lima lap ... dia kejar rapat ... terpaksa la main kasar sikit .. baru bleh menang .. hehe smile.gif

overall ... game ni mmg best!

#117 Guest_tobascozz_*

  • Tetamu

Posted 19 November 2004 - 08:08 PM

aisehhh..letih aa main game nih
byk sgt dogfight... tapi game dia ala2 GTA mmg best
kita lak kena carik tempat nak fight..sesambil tuh race ngan kereta lain
huhu... tapi apsal keta aku laju aa bila letak N20 level 3...pehhh
berdesupp...

#118 lelaki@melayu.terakhir

    Kapten

  • Pengendali
  • 1,856 posts
  • Location:cyberjaya
  • Freelance:Tidak

Posted 20 November 2004 - 12:40 AM

siut je..suma dah borak nfsu2 la plak
aku masih di kampung...tak sempat lagi nak racing
oit...berhati2 di jalan raya..eehehehe

#119 hilman

    Pegawai Waran 1

  • Ahli
  • 322 posts
  • Gender:Male
  • Location:kl

Posted 20 November 2004 - 12:53 AM

balik kl ahad nih, 21/11 ... sblm sampai rumah cari nfsu2 dulu biggrin.gif ...

kat kg ni dah 2x khatam nfsu... bowing btol laa... dry.gif

#120 lelaki@melayu.terakhir

    Kapten

  • Pengendali
  • 1,856 posts
  • Location:cyberjaya
  • Freelance:Tidak

Posted 20 November 2004 - 12:57 AM

offtopic.

man, meh la dtg rumah den. sementara aku ada kat rumah ni. aku pun balik hari ahad.

#121 Guest_rad_*

  • Tetamu

Posted 20 November 2004 - 09:10 AM

haha...aku baru je dpt wide body kit utk skyline aku...apa2 pun, wide body kit ni bukannya lawa, sekadar nak naikkan rating jer bole ler...dan aku juga baru dpt hydraulics yg berupaya 'melompat mcm anjing'....yg ni memang lawak betul laugh.gif





Cheers
Rad

#122 maelzx

    Leftenan Muda

  • Ahli Professional
  • 896 posts
  • Location:Kayangan
  • Interests:PHP is all I'm interested into.
  • Kepakaran:HTML dan PHP
  • Freelance:Ya

Posted 20 November 2004 - 08:39 PM

eh .. ada jugak wide body yang lawa .. depend kepada jenis kereta la .. dan jugak kepada "taste" individu tersebut tongue.gif

ada banyak jugak "skill" kat dalam nfs:u2 ni .. antaranya :

avoid accident
bounce
hydros
power slide
j-turn
360

aku rasa ada lagi ... yang j-turn tu tak sengaja aku buat masa tgh outrun ... terlanggar traffic dan berpusing 180 degree dekat simpang 4 ... lol ... camna aku nak terangkan .. takdak replay la ... smile.gif

korang dah buat dyno tune ?? camna nak tingkatkan HP ni haa ? paling tinggi pun aku tune untuk mustang GT .. dapat 558 HP ... rasanya .. skyline tak silap aku around 500 HP or so ... dengan semua level 3 parts. ada tak yang tune sampai 1000 HP ? hehe.

#123 Guest_rad_*

  • Tetamu

Posted 21 November 2004 - 03:09 AM

my wide body kit...










Cheers
Rad

#124 Guest_rad_*

  • Tetamu

Posted 21 November 2004 - 03:11 AM

cont...









Cheers
Rad

#125 Guest_Hoodlumz_*

  • Tetamu

Posted 21 November 2004 - 02:55 PM

NFSU2 betulē mencabar kuasa "FX 5200"....
Wokeh cuns..

#126 Guest_sache_*

  • Tetamu

Posted 21 November 2004 - 03:13 PM

Harga dia still RM129 ker??

#127 Guest_rad_*

  • Tetamu

Posted 21 November 2004 - 04:19 PM

QUOTE(sache @ Nov 21 2004, 03:13 PM)
Harga dia still RM129 ker??

RM119 at Czone cool.gif





Cheers
Rad

#128 maelzx

    Leftenan Muda

  • Ahli Professional
  • 896 posts
  • Location:Kayangan
  • Interests:PHP is all I'm interested into.
  • Kepakaran:HTML dan PHP
  • Freelance:Ya

Posted 21 November 2004 - 05:14 PM

RM 60 kalau pre-order dengan Armies of Exigo smile.gif (total RM 179)

RM 119 jugak kalau beli dengan http://www.gamers.com.my FREE SHIPPING smile.gif

#129 open-sos

    Sarjan Mejar

  • Ahli
  • 256 posts
  • Location:sebelah segi usj
  • Interests:Morgan Webb + Catherine Schwartz + Sarah Lane
  • Freelance:Tidak

Posted 22 November 2004 - 09:52 AM

satu je aku tak minat..dok dalam kete tak dengar bunyi eksos..tak besh drive dengar lagu..kalo boleh bukak tingkap dah lama aku bukak..

#130 zero_hour

    Leftenan Muda

  • Ahli
  • 538 posts
  • Location:k.samarahan
  • Interests:games,and komputer....

Posted 22 November 2004 - 11:02 AM

QUOTE(Techno @ Nov 10 2004, 11:43 PM)
Bukan saja NFSU 2 dah kuar, Halo 2, dah kuar, sikit lagi Half Life 2, GT Turismo pun dijangka kuar akhir tahun (kalo tak silap)... banyak lagilah game best kuar pada tahun nie... The Incredibles ada kuar game tak?

dah keluar dah The Incredibles,ada 2 cd.......Ninja Turtle 2 pun dah keluar..3cd..... laugh.gif

#131 Guest_SithLord_*

  • Tetamu

Posted 22 November 2004 - 11:55 AM

hehehe...siot maelzx...dah abis kau ye...aku tersangkut laa plak tapi bukan pasal tak lepas2 dalam racing ni....keyboard aku rosak laa plak..
tak leh corner abis....kira mahupun sebelah kanan...hantu betul...jadi sharp turn sayur laa aku...corner sikit je..kena double tap plak key tu baru boleh corner sekali lagi...masak laaa..kena titik dengan driver lain.
sekarang tengah rest dulu...pikir apa nak buat dgn keyboard tu...main FIFA2005 dulu laa skrg ni...hahahaha...siot punya keyboard time2 tengah best ni laa plak ko buat hal...


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> wacko.gif wacko.gif

#132 Guest_rad_*

  • Tetamu

Posted 22 November 2004 - 03:42 PM

sapa pernah try skill 'hang time' guna hydraulics?? brapa score korang? aku lompat paling tinggi 300...memang sama tinggi dgn lampu jalan wooo...hehe laugh.gif





Cheers
Rad

#133 Guest_ujai_*

  • Tetamu

Posted 22 November 2004 - 05:25 PM

QUOTE(rad @ Nov 22 2004, 03:42 PM)
sapa pernah try skill 'hang time' guna hydraulics?? brapa score korang? aku lompat paling tinggi 300...memang sama tinggi dgn lampu jalan wooo...hehe laugh.gif





Cheers
Rad

menarik gak idea ko neh
nanti ako try aa... laugh.gif

#134 Guest_rad_*

  • Tetamu

Posted 22 November 2004 - 07:22 PM

my new rx7...




p/s: brapa pantas keta korang utk track Bayview Bridge (drag) ? mine is 23.7+ second jer...ada yg lagi pantas dari aku ker? member aku guna skyline cecah 23.01 second...




Cheers
Rad

#135 Guest_tobascozz_*

  • Tetamu

Posted 22 November 2004 - 10:32 PM

aisehh..kalo nak dengar bunyi enjin..
adjust sound control....decrease vol utk lagu..
baru racing purpose only...huhuhu

#136 open-sos

    Sarjan Mejar

  • Ahli
  • 256 posts
  • Location:sebelah segi usj
  • Interests:Morgan Webb + Catherine Schwartz + Sarah Lane
  • Freelance:Tidak

Posted 23 November 2004 - 09:15 AM

aku dah decrease abis dah..senyap je..dengar sket2 je macam dok dalam kete betul..kalo aku set camera far baru la dengar bunyi tapi aku tak suka main camera far..aku suka dok kat dalam kokpit terus..

sound utk ps2 ngan pc sama ke ha??

#137 Guest_sache_*

  • Tetamu

Posted 23 November 2004 - 05:51 PM

Kene main cam mission ni aku malas nak main.Walopon best,tapi amik masa lame gilo.

#138 Pakcik_Kantin

    Leftenan

  • Ahli Professional
  • 1,058 posts
  • Location:Mana-mana Kantin yang berhampiran
  • Interests:PHP kat Kantin
  • Freelance:Ya

Posted 23 November 2004 - 06:00 PM

NFS Underground poon aku tak habih. Tunjuk laa design keter korang boleh la kita sesama rate

#139 maelzx

    Leftenan Muda

  • Ahli Professional
  • 896 posts
  • Location:Kayangan
  • Interests:PHP is all I'm interested into.
  • Kepakaran:HTML dan PHP
  • Freelance:Ya

Posted 23 November 2004 - 08:02 PM

lol .. maunyer tak habis .. malam2 raya pun hentam main jugak .. ahaks.

QUOTE
p/s: brapa pantas keta korang utk track Bayview Bridge (drag) ? mine is 23.7+ second jer...ada yg lagi pantas dari aku ker? member aku guna skyline cecah 23.01 second...


rasanya aku dalam 25.xx camtu kot .. ahaks ... susah nak buat perfect shift ... dan aku tak reti nak maintain nos ... selalu over rev kalau nos all the way.

#140 Guest_crash_override_*

  • Tetamu

Posted 23 November 2004 - 09:01 PM

Assalamualaikum,sori mencelah.

aku tak try lagi game nie ....tapi aku dah abis maen nfsu

kalo ikut strategi aku dlm nfsu,aku tau cara nak bagi sumer leh perfect shift

untuk gear 1 dan 2,aku takleh nak ajaq pasal tu ikut ketereran masing2...time start kena la cekap skit.

untuk gear tiga dan seterusnya,tekan nos tu ulang2 kali,jgn tekan skali sampai abis,tapi tekan tap tap tap tap tap tap .......cepat2.cara nie senang nak shift gear bila dah sampai takat optimum dia.

try la banyak2 kali...gerenti leh wat nyak kali.

tips kedua ialah,takyah sayang la NOS tu...kawan aku dia suka simpan,time dekat2 nak finish line (DRAG) baru dia guna..cara ni lagi la lambat,korang kena pakai nos awal2 lagi,baru cepat dia accelerate.

*off topic - maelzx,mekasih bebanyak...kawan aku dah janji nak tolong cari biggrin.gif

#141 Guest_crash_override_*

  • Tetamu

Posted 23 November 2004 - 09:05 PM

ops~ ops~ tumpang tanya.... korang sumer nie pakai kad grafik apa?

kalo G-force 4 Ti leh main tak game nie? kang sesia jer aku beli kang

#142 Guest_rad_*

  • Tetamu

Posted 23 November 2004 - 10:01 PM

QUOTE(crash_override @ Nov 23 2004, 09:05 PM)
ops~ ops~ tumpang tanya.... korang sumer nie pakai kad grafik apa?

kalo G-force 4 Ti leh main tak game nie? kang sesia jer aku beli kang

bole aje...member aku guna GeForce 4 Ti 500 nice & smooth...tapi takde la semua high setting dlm game tu...kena optimumkan sket setting...so, go n buy tongue.gif





Cheers
Rad

#143 hilman

    Pegawai Waran 1

  • Ahli
  • 322 posts
  • Gender:Male
  • Location:kl

Posted 24 November 2004 - 07:46 AM

kpd yg dah tamat nfs:u2 ni, post ler kedudukan kedai2 keta kat sini... utk membantu rakan2 yg sesat di jln raya .... laugh.gif

lagu2 dia nih best aa, ala funky skit gitu ... dah ade jual kat kedai ke?

#144 open-sos

    Sarjan Mejar

  • Ahli
  • 256 posts
  • Location:sebelah segi usj
  • Interests:Morgan Webb + Catherine Schwartz + Sarah Lane
  • Freelance:Tidak

Posted 24 November 2004 - 09:39 AM

Peta :

http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/fil...und_2_shops.png

letey betul main circuit..suma jalan panjang2..letey nak habiskan..masuk stage baru for sure aku akan habiskan circuit duluk..

utk drag biasanyer aku akan shift gear biler lampu tukar biru..nasib baik dapat la perfect kalo tak dapat short pun ok gak..its better dari over..

dah 2 malam aku main skang dah 50% game completed..balik opis main sampai 2 pagi..datang opis rabak..

p/s : sory tak dapat nak print screen sbb aku main kat ps2..

#145 open-sos

    Sarjan Mejar

  • Ahli
  • 256 posts
  • Location:sebelah segi usj
  • Interests:Morgan Webb + Catherine Schwartz + Sarah Lane
  • Freelance:Tidak

Posted 24 November 2004 - 09:47 AM

senarai kete..

2003 Acura RSX Type S (Only in North American version))
2004 Audi A3
2004 Audi TT
2004 Cadillac Escalade
2003 Ford Focus ZX3
2005 Ford Mustang GT
2000 Honda Civic Coupe Si (Only in North American version))
2004 Hummer H2
2003 Hyundai Tiburon GT
2004 Infiniti G35
2002 Lexus iS300
2004 Lincoln Navigator
1999 Mazda Miata - MX5
1995 Mazda RX-7
2004 Mazda RX-8
1999 Mitsubishi 3000 GT
1999 Mitsubishi Eclipse GSX
2003 Mitsubishi Lancer EVO VIII
1992 Nissan 240sx
2003 Nissan 350Z
2003 Nissan Sentra SE-R Spec V
1999 Nissan Skyline R34 GTR
Opel/Vauxhall Corsa (Not in North American version))
Peugeot 106 (Not in North American version))
2003 Peugeot 206 GTI
2004 Pontiac GTO
2004 Subaru WRX STI
2003 Toyota Celica GT-S
1987 Toyota Corolla GTS (AE86)
1998 Toyota Supra
2003 Volkswagen Golf GTI

#146 motec

    Pegawai Waran 1

  • Ahli
  • 362 posts
  • Gender:Male
  • Location:Kayu Ara Pasong
  • Interests:Driving, Sekodeng etc
  • Freelance:Ya

Posted 24 November 2004 - 10:13 AM

QUOTE(open-sos @ Nov 24 2004, 09:39 AM)


aku try bukak tak boleh pon...

aku baru jer 2 hari layan NFSU2 nie... memang menarik... sekarang nie masih sangkut lagi.. saperē ada jumpa link menarik untuk game nie? meh ler kongsi... biggrin.gif

#147 open-sos

    Sarjan Mejar

  • Ahli
  • 256 posts
  • Location:sebelah segi usj
  • Interests:Morgan Webb + Catherine Schwartz + Sarah Lane
  • Freelance:Tidak

Posted 24 November 2004 - 10:18 AM

bole jek..tp kalo tak leh gak try sini lak..

http://www.nfs-planet.de/pic.php?./images/...p/map_shops.jpg

#148 hilman

    Pegawai Waran 1

  • Ahli
  • 322 posts
  • Gender:Male
  • Location:kl

Posted 24 November 2004 - 12:22 PM

QUOTE
bole jek..tp kalo tak leh gak try sini lak..

http://www.nfs-planet.de/pic.php?./images/...p/map_shops.jpg


tenkiu.. tenkiu ... jimat skit masa .. biggrin.gif , bkn stakat circuit je letih... nak cari kedai pun letih gak (sesat nak pegi beacon hill laugh.gif )

#149 open-sos

    Sarjan Mejar

  • Ahli
  • 256 posts
  • Location:sebelah segi usj
  • Interests:Morgan Webb + Catherine Schwartz + Sarah Lane
  • Freelance:Tidak

Posted 24 November 2004 - 01:27 PM

tips no 1 : kasi nos penuh

tekan tepi + minyak + handbrake = buat 360..

pusing la sampai nos tue full..

tips no 2 : race one on one

cari mangsa..follow rapat kat belakang..time nak dekat simpang baru potong + masuk ke simpang yg lain dari yg dier tgh nak masuk..

tips no 3 : utk mission nak masuk magazine..

lepas accept mission terus tekan map make sure route utk ke destination..

#150 Guest_an_urb_*

  • Tetamu

Posted 24 November 2004 - 06:40 PM



Nissan 240SX





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users