Jump to content


gambar kanak-kanak sedang melukis


5 replies to this topic

#1 Mr Gunn

    Leftenan Muda

  • Ahli
  • 640 posts
  • Location:Putrajaya
  • Kepakaran:membaca maklumat˛ it, eh itu hobi gua.
  • Freelance:Tidak

Posted 23 August 2005 - 02:35 PM

hai guys

saya nak minta pertolongan
saya nak kena siapkan satu laporan
so saya ketandusan idea nak copy/cari gambar kanak-kanak sedang melukis
boleh somebody tolong saya tak

kerjasama amat dialukan
wasalam.

*urgent

#2 kayray

    Sarjan Mejar

  • Ahli
  • 237 posts
  • Gender:Male
  • Location:kuala terengganu
  • Freelance:Tidak

Posted 23 August 2005 - 04:46 PM

aku cari menggunakan yahoo image, dan ini antara hasilnya
tadika
kanak-kanak

#3 an_urb

    Staf Sarjan

  • Ahli
  • 174 posts
  • Gender:Male
  • Location:Subang Mewah
  • Kepakaran:Graphic Stuff
  • Freelance:Ya

Posted 23 August 2005 - 04:49 PM

try cari kat google, keyword maybe stock images

cthnya macam website ni:
http://www.sxc.hu/

#4 Mr Gunn

    Leftenan Muda

  • Ahli
  • 640 posts
  • Location:Putrajaya
  • Kepakaran:membaca maklumat˛ it, eh itu hobi gua.
  • Freelance:Tidak

Posted 23 August 2005 - 06:16 PM

terima kasih bebanyak bro an_urb & bro kayray

gua tak sangka bro kayray sangup search foto ni kerana member forum terima kasih bebanyak.
tak lupa bro an_urb yang pro dalam bab ni pun sudi menyumbangkan khidmat.
apapun thanks alot of

*bro an_urb gua sekarang ni tengah belajar edit gambar by fotoshop seperti yang bro edit tu... so nice

#5 Mr Gunn

    Leftenan Muda

  • Ahli
  • 640 posts
  • Location:Putrajaya
  • Kepakaran:membaca maklumat˛ it, eh itu hobi gua.
  • Freelance:Tidak

Posted 29 August 2005 - 07:36 PM

bro pengendali
masalah ini telah diselesaikan
forum untuk tajuk ini boleh deletekan
tapi nak tanya adakah menjejaskan bilangan post nanti??

ok wasalam.

#6 darkymra

    Leftenan

  • Pengendali
  • 1,173 posts
  • Gender:Male
  • Location:Kuala Lumpur or Kuantan
  • Freelance:Tidak

Posted 30 August 2005 - 10:51 AM

<offtopic>
apa ada pada bilangan posting? jgn kerana nak kejar kuantiti sampai abaikan kualiti lak... careful.... ada yg sentiasa memantau posting2 ITTutorians nih... wink.gif

atas permintaan topic owner aku close topic nih...
</offtopic>





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users