Jump to content


Tempat Menarik Di Bangkok?


3 replies to this topic

#1 Quest

    Korporal

  • Ahli
  • 85 posts
  • Location:Apa_Apa_Aje
  • Interests:melayari internet,bola sepak
  • Freelance:Ya

Posted 08 May 2006 - 02:18 PM

Aku nak ke Bangkok weekend ni....saje nak tanya member-member semua...apa yang menarik kat Bangkok....

Tempat nak bershopping barang-barang ke??/

Tempat nak tengok tempat-tempat menarik ke???

Pendek kata apa-apa aje le yang menarik tentang Bangkok ni....

p/s: kalau nak tukar duit elok kat dalam Malaysia ke atau kat luar negeri tempat kita nak pegi tu?/

Edited by Quest, 08 May 2006 - 02:19 PM.


#2 owene97

    Pegawai Waran 1

  • Ahli
  • 388 posts
  • Kepakaran:novice
  • Freelance:Tidak

Posted 08 May 2006 - 02:50 PM

duit malaysia laku lg ker kat luar? dgr2 cam org xmau amik...dgr2 jer la...

#3 rioheesra

    Sarjan

  • Ahli
  • 125 posts
  • Gender:Male
  • Kepakaran:sap basis
  • Freelance:Ya

Posted 08 May 2006 - 05:33 PM

tempat2 menarik yek.. hehehehe...ape2 pon biar berlapik k......

#4 mojacoz

    Leftenan Muda

  • Ahli
  • 617 posts
  • Gender:Male
  • Location:here...there...everywhere.....
  • Interests:tido, tido & tido lagi
  • Kepakaran:Menanam pokokČ dan tido di dlm bilik server
  • Freelance:Ya

Posted 08 May 2006 - 05:52 PM

QUOTE(rioheesra @ May 8 2006, 05:33 PM)
tempat2 menarik yek.. hehehehe...ape2 pon biar berlapik k......

sepertinye aku tau aper yg bermain di dlm kepala ko tu...kui kui kui biggrin.gif





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users