Jump to content


Chit Chat Futsal - Season 2


592 replies to this topic

#551 ShinChan

    Sarjan Mejar

  • Ahli
  • 251 posts
  • Location:Shah Alam

Posted 05 August 2008 - 01:05 PM

okeh, aku letak kat bwh ni hah... jemput dtg ye biggrin.gif



#552 Dimenxion

    Leftenan

  • Ahli
  • 1,408 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shah Alam
  • Interests:Bermain Dengan Dimensi
  • Kepakaran:Windows Networking
  • Freelance:Ya

Posted 05 August 2008 - 01:29 PM

futsal 3 penjuru ke 22 ogos tu nanti?

#553 Dimenxion

    Leftenan

  • Ahli
  • 1,408 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shah Alam
  • Interests:Bermain Dengan Dimensi
  • Kepakaran:Windows Networking
  • Freelance:Ya

Posted 05 August 2008 - 01:30 PM

seksyen 18 kat mana shinchan? tongue.gif
apa kejadah peta kecik tuh... dry.gif

#554 ShinChan

    Sarjan Mejar

  • Ahli
  • 251 posts
  • Location:Shah Alam

Posted 05 August 2008 - 01:46 PM

seksyen 18 kat sebelah seksyen 17 laa bad laugh.gif aku buat kat dewan mbsa seksyen 18... ada kat peta tu

peta tu kecik td sebab aku tersilap, tp bila nak edit tak boleh plak... tongue.gif



#555 mojacoz

    Leftenan Muda

  • Ahli
  • 617 posts
  • Gender:Male
  • Location:here...there...everywhere.....
  • Interests:tido, tido & tido lagi
  • Kepakaran:Menanam pokok˛ dan tido di dlm bilik server
  • Freelance:Ya

Posted 06 August 2008 - 06:18 PM

kecik betul. ko ikhlas ke tak nak jemput nih shin chan? dry.gif

btw, takde kejenye aku nak merajuk. tp kan, time ko nikah nanti jaga baik la. byk dah katak sama tempurung aku kumpul nih hahahahaha laugh.gif

#556 CrashNburN

    Leftenan Muda

  • Ahli
  • 772 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bdr Sri Damansara
  • Kepakaran:structural, BS 8110, BS 5950, UBBL.
  • Freelance:Tidak

Posted 07 August 2008 - 08:04 AM

alahai malu la pulak sin chan ye.... biggrin.gif

#557 Dimenxion

    Leftenan

  • Ahli
  • 1,408 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shah Alam
  • Interests:Bermain Dengan Dimensi
  • Kepakaran:Windows Networking
  • Freelance:Ya

Posted 08 August 2008 - 05:40 PM

QUOTE (mojacoz @ Aug 6 2008, 06:18 PM) <{POST_SNAPBACK}>
kecik betul. ko ikhlas ke tak nak jemput nih shin chan? dry.gif

btw, takde kejenye aku nak merajuk. tp kan, time ko nikah nanti jaga baik la. byk dah katak sama tempurung aku kumpul nih hahahahaha laugh.gif



ahahahahah laugh.gif

#558 mojacoz

    Leftenan Muda

  • Ahli
  • 617 posts
  • Gender:Male
  • Location:here...there...everywhere.....
  • Interests:tido, tido &amp; tido lagi
  • Kepakaran:Menanam pokok˛ dan tido di dlm bilik server
  • Freelance:Ya

Posted 08 August 2008 - 06:15 PM

2 weeks lagi before team LG vs team opensos vs ITT. team opensos sama ITT sudah prepare abis ke? kitorg tgh berkira˛ nak beli player sempena musim baru nih hahahahahaha

Nota Kaki (khas utk shin chan): dekat˛ nak kawin nih kan shin chan, aku ada satu "barang" baik nih. ko mau ka tamau? laugh.gif laugh.gif

#559 Dimenxion

    Leftenan

  • Ahli
  • 1,408 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shah Alam
  • Interests:Bermain Dengan Dimensi
  • Kepakaran:Windows Networking
  • Freelance:Ya

Posted 11 August 2008 - 12:13 PM

aku nak catit tarikh shin chan make sure datang. 17 ogos...

#560 CrashNburN

    Leftenan Muda

  • Ahli
  • 772 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bdr Sri Damansara
  • Kepakaran:structural, BS 8110, BS 5950, UBBL.
  • Freelance:Tidak

Posted 12 August 2008 - 08:28 AM

QUOTE (mojacoz @ Aug 8 2008, 06:15 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Nota Kaki (khas utk shin chan): dekat˛ nak kawin nih kan shin chan, aku ada satu "barang" baik nih. ko mau ka tamau? laugh.gif laugh.gif

hah.. ohmy.gif ... barang baik tu.... fuyoo....

#561 ShinChan

    Sarjan Mejar

  • Ahli
  • 251 posts
  • Location:Shah Alam

Posted 13 August 2008 - 08:39 AM

moja... ko terlewat laa, hehehe... xpe2, kalau barang baik, bile2 pon boleh bg, bak mai sini laugh.gif

weh, 22 ogos aku xdpt join menyepak laa... itu hari aku ke pulau... untuk ber"dating" tongue.gif hehehe

#562 Dimenxion

    Leftenan

  • Ahli
  • 1,408 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shah Alam
  • Interests:Bermain Dengan Dimensi
  • Kepakaran:Windows Networking
  • Freelance:Ya

Posted 14 August 2008 - 02:13 PM

brape ramai menyepak dari geng ITT jumaat nih?

#563 CrashNburN

    Leftenan Muda

  • Ahli
  • 772 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bdr Sri Damansara
  • Kepakaran:structural, BS 8110, BS 5950, UBBL.
  • Freelance:Tidak

Posted 14 August 2008 - 03:51 PM

QUOTE (Dimenxion @ Aug 14 2008, 02:13 PM) <{POST_SNAPBACK}>
brape ramai menyepak dari geng ITT jumaat nih?

jumaat??...

#564 mojacoz

    Leftenan Muda

  • Ahli
  • 617 posts
  • Gender:Male
  • Location:here...there...everywhere.....
  • Interests:tido, tido &amp; tido lagi
  • Kepakaran:Menanam pokok˛ dan tido di dlm bilik server
  • Freelance:Ya

Posted 19 August 2008 - 05:05 PM

senyappppppppppppppp je team tutor sama team open-sos, slalu time˛ camnih dah nampak dah asap˛ pembakaran rolleyes.gif

#565 kukun

    Sarjan Mejar

  • Ahli
  • 290 posts
  • Gender:Male
  • Location:nun jauh di sana
  • Interests:cabut button G kat laptop...<br />cabut stiker lawa kat hardware computer...mcm SUN,HP,MIMOS,CISCO....hehehe
  • Kepakaran:cabut button G kat laptop...
  • Freelance:Tidak

Posted 20 August 2008 - 02:27 PM

QUOTE (mojacoz @ Aug 19 2008, 05:05 PM) <{POST_SNAPBACK}>
senyappppppppppppppp je team tutor sama team open-sos, slalu time˛ camnih dah nampak dah asap˛ pembakaran rolleyes.gif


jumaat ni ada lg ke

#566 Wo|fie

    Pegawai Waran 1

  • Ahli
  • 358 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shah Alam
  • Freelance:Tidak

Posted 20 August 2008 - 04:23 PM

QUOTE (mojacoz @ Aug 19 2008, 05:05 PM) <{POST_SNAPBACK}>
senyappppppppppppppp je team tutor sama team open-sos, slalu time˛ camnih dah nampak dah asap˛ pembakaran rolleyes.gif


Eh~ ade game ke???

#567 mojacoz

    Leftenan Muda

  • Ahli
  • 617 posts
  • Gender:Male
  • Location:here...there...everywhere.....
  • Interests:tido, tido &amp; tido lagi
  • Kepakaran:Menanam pokok˛ dan tido di dlm bilik server
  • Freelance:Ya

Posted 20 August 2008 - 05:02 PM

Jumaat nih la sebenarnye ITT vs LG vs Team Open-Sos. yg minggu lepas tu silap, tatau sape yg cakap. main petik je dry.gif

#568 kuda

    Sarjan Mejar

  • Ahli
  • 234 posts
  • Gender:Male
  • Location:underground
  • Kepakaran:Tengok DVD secara marathon
  • Freelance:Ya

Posted 20 August 2008 - 05:26 PM

aku tau sape yang cakap. tak salah saya, encik mirul yang cakap.betul tak mojakos?

#569 CrashNburN

    Leftenan Muda

  • Ahli
  • 772 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bdr Sri Damansara
  • Kepakaran:structural, BS 8110, BS 5950, UBBL.
  • Freelance:Tidak

Posted 20 August 2008 - 05:34 PM

QUOTE (kuda @ Aug 20 2008, 05:26 PM) <{POST_SNAPBACK}>
aku tau sape yang cakap. tak salah saya, encik mirul yang cakap.betul tak mojakos?

aku pun rasa encik mirul la yang cakap kuda... laugh.gif

#570 kukun

    Sarjan Mejar

  • Ahli
  • 290 posts
  • Gender:Male
  • Location:nun jauh di sana
  • Interests:cabut button G kat laptop...<br />cabut stiker lawa kat hardware computer...mcm SUN,HP,MIMOS,CISCO....hehehe
  • Kepakaran:cabut button G kat laptop...
  • Freelance:Tidak

Posted 20 August 2008 - 05:37 PM

QUOTE (mojacoz @ Aug 20 2008, 05:02 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Jumaat nih la sebenarnye ITT vs LG vs Team Open-Sos. yg minggu lepas tu silap, tatau sape yg cakap. main petik je dry.gif

kat mana?

#571 mojacoz

    Leftenan Muda

  • Ahli
  • 617 posts
  • Gender:Male
  • Location:here...there...everywhere.....
  • Interests:tido, tido &amp; tido lagi
  • Kepakaran:Menanam pokok˛ dan tido di dlm bilik server
  • Freelance:Ya

Posted 21 August 2008 - 09:13 AM

aku dah agak dah, kuda mesti petik nama aku punya. jahat punya kuda dry.gif

kukun,

main kat sunway extreme park pukul 9 mlm

#572 kukun

    Sarjan Mejar

  • Ahli
  • 290 posts
  • Gender:Male
  • Location:nun jauh di sana
  • Interests:cabut button G kat laptop...<br />cabut stiker lawa kat hardware computer...mcm SUN,HP,MIMOS,CISCO....hehehe
  • Kepakaran:cabut button G kat laptop...
  • Freelance:Tidak

Posted 21 August 2008 - 10:31 AM

QUOTE (mojacoz @ Aug 21 2008, 09:13 AM) <{POST_SNAPBACK}>
aku dah agak dah, kuda mesti petik nama aku punya. jahat punya kuda dry.gif

kukun,

main kat sunway extreme park pukul 9 mlm

sunway extreme park? blakang sunway pyramid ke...aku tak sure la..

#573 open-sos

    Sarjan Mejar

  • Ahli
  • 256 posts
  • Location:sebelah segi usj
  • Interests:Morgan Webb + Catherine Schwartz + Sarah Lane
  • Freelance:Tidak

Posted 21 August 2008 - 11:51 AM

weh..ittutor nie ada orang ke tak de nie? jadi ke tak nie?

#574 kukun

    Sarjan Mejar

  • Ahli
  • 290 posts
  • Gender:Male
  • Location:nun jauh di sana
  • Interests:cabut button G kat laptop...<br />cabut stiker lawa kat hardware computer...mcm SUN,HP,MIMOS,CISCO....hehehe
  • Kepakaran:cabut button G kat laptop...
  • Freelance:Tidak

Posted 21 August 2008 - 12:40 PM

QUOTE (open-sos @ Aug 21 2008, 11:51 AM) <{POST_SNAPBACK}>
weh..ittutor nie ada orang ke tak de nie? jadi ke tak nie?


xde aral melintang insyaAllah aku smpai.jadi pembancuh air je pun..hehehe

#575 kuda

    Sarjan Mejar

  • Ahli
  • 234 posts
  • Gender:Male
  • Location:underground
  • Kepakaran:Tengok DVD secara marathon
  • Freelance:Ya

Posted 21 August 2008 - 02:09 PM

encik open-sos senyap je.Mari kita turun beramai - ramai kt futsal tu. kita tibai kaki encik moja

#576 Dimenxion

    Leftenan

  • Ahli
  • 1,408 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shah Alam
  • Interests:Bermain Dengan Dimensi
  • Kepakaran:Windows Networking
  • Freelance:Ya

Posted 22 August 2008 - 10:04 AM

aku rasa nak join.. tpai kene pi kuantan plak dah...
aiseh... camne nih... brape ramai yang join?

nak main nak main nak main...

#577 lelaki@melayu.terakhir

    Kapten

  • Pengendali
  • 1,856 posts
  • Location:cyberjaya
  • Freelance:Tidak

Posted 22 August 2008 - 10:10 AM

Tak dapek join geng. Aku skarang - Calf Muscle Strain Injury

-----------------------------
Calf Muscle Strain Injury

A Calf muscle strain injury is common in sports. Calf injuries are also known as a 'pulled Calf'. The term 'pulled Calf muscle' comes from the description of how the injury takes place. Usually the Calf muscle is forcibly stretched beyond its limits and the muscle tissue becomes torn. A tear in the Calf muscle is referred to as a Calf strain and depending on its severity it is classified as a first, second or third degree strain.

With a grade one Calf strain there is a sensation of cramp or tightness, and a slight feeling of pain when the muscles are stretched or contracted. A grade two Calf strain produces more immediate and severe pain; the Calf is sore to touch and there will be bruising below the injury site after a few days. With a grade three Calf strain the patient is unable to move without pain, and there may be a bulge of soft tissue through the muscle layer.

Early Calf injury treatment consists of the RICE protocol - rest, ice, compression and elevation (never apply ice directly to the skin). Depending upon the severity of the injury, the leg must be rested from sporting activity for between several weeks and several months. Many people find that a Calf Support is useful following a Calf muscle injury.

Common Calf Muscle Strain signs & symptoms:

* A sudden sharp pain in the Calf muscle.
* Pain when stretching the Calf muscle.
* Calf pain when standing on tip toes.
----------
kukuh tak alasan aku? tongue.gif


#578 Helmi 0mar

    Leftenan Muda

  • Ahli Professional
  • 553 posts
  • Gender:Male
  • Location:shah alam
  • Interests:tgk tv
  • Kepakaran:ym
  • Freelance:Tidak

Posted 22 August 2008 - 10:33 AM

maaf, kawe tak dpt join la kali ni..
parent kawe dari perak dtg umah hr ni..
demo semua main sungguh2 deh..

#579 Dimenxion

    Leftenan

  • Ahli
  • 1,408 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shah Alam
  • Interests:Bermain Dengan Dimensi
  • Kepakaran:Windows Networking
  • Freelance:Ya

Posted 22 August 2008 - 11:06 AM

takkan takda orang kot?

#580 CrashNburN

    Leftenan Muda

  • Ahli
  • 772 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bdr Sri Damansara
  • Kepakaran:structural, BS 8110, BS 5950, UBBL.
  • Freelance:Tidak

Posted 04 March 2009 - 10:29 AM

-Bump-
biggrin.gif biggrin.gif

#581 Helmi 0mar

    Leftenan Muda

  • Ahli Professional
  • 553 posts
  • Gender:Male
  • Location:shah alam
  • Interests:tgk tv
  • Kepakaran:ym
  • Freelance:Tidak

Posted 04 March 2009 - 01:02 PM

QUOTE (CrashNburN @ Mar 4 2009, 10:29 AM) <{POST_SNAPBACK}>
-Bump-
biggrin.gif biggrin.gif

hantaran menarik dari enchek CrashNburn mengBumpkan topik..
adakah kita akan dpt menyaksikan aksi striker kembar ittutor, enchek LMT & kopytiam menyambut hantaran tersebut dan merembat ke gawang gol enchek open-sos?
kita tunggu selepas iklan ini.

#582 ShinChan

    Sarjan Mejar

  • Ahli
  • 251 posts
  • Location:Shah Alam

Posted 11 March 2009 - 12:38 AM

hahaha, aku ingatkan bila ramai dh kawen, maka berkubur lah topik ni tongue.gif

ape lg CrashNBurn, ko arrange laa, since ko yg BUMP kan topik ni biggrin.gif

#583 mojacoz

    Leftenan Muda

  • Ahli
  • 617 posts
  • Gender:Male
  • Location:here...there...everywhere.....
  • Interests:tido, tido &amp; tido lagi
  • Kepakaran:Menanam pokok˛ dan tido di dlm bilik server
  • Freelance:Ya

Posted 19 March 2009 - 07:30 PM

pas ramai dah kawin mmg suram je topic, maybe pasal dah ada mende lain lagi srunuk nak main laugh.gif

shin chan, helmi sama bad jom arrrr turun sok mlm main ngan bebudak aku. ada bran ke? rolleyes.gif

Note: kuda sama lmt dah takleh main dah. lmt dah terkoyak tendon, kuda plak dah kene pakai rantai so takleh main jejauh dah laugh.gif

#584 AcidkiD

    Sarjan

  • Ahli Biasa
  • 106 posts
  • Freelance:Tidak

Posted 19 March 2009 - 09:20 PM

ni gathering futsal kee..???

#585 dzackjr

    Leftenan Muda

  • Ahli
  • 871 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sentul New Town
  • Interests:Surfing, Reading, Outdoor activities, Testing something new n gaming
  • Kepakaran:Sgt Pakar dlm Bidang Download mendownload.. :-p
  • Freelance:Tidak

Posted 19 March 2009 - 10:23 PM

QUOTE (mojacoz @ Mar 19 2009, 07:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
pas ramai dah kawin mmg suram je topic, maybe pasal dah ada mende lain lagi srunuk nak main laugh.gif

shin chan, helmi sama bad jom arrrr turun sok mlm main ngan bebudak aku. ada bran ke? rolleyes.gif

Note: kuda sama lmt dah takleh main dah. lmt dah terkoyak tendon, kuda plak dah kene pakai rantai so takleh main jejauh dah laugh.gif


hahaha.. siut jer ayat ko.. menarik gak kalo kena timing... cool.gif

#586 CrashNburN

    Leftenan Muda

  • Ahli
  • 772 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bdr Sri Damansara
  • Kepakaran:structural, BS 8110, BS 5950, UBBL.
  • Freelance:Tidak

Posted 20 March 2009 - 07:51 PM

QUOTE (mojacoz @ Mar 19 2009, 07:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
pas ramai dah kawin mmg suram je topic, maybe pasal dah ada mende lain lagi srunuk nak main laugh.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif ... amboi moja.. suka ye..

#587 ShinChan

    Sarjan Mejar

  • Ahli
  • 251 posts
  • Location:Shah Alam

Posted 24 March 2009 - 03:56 AM

mende lain lg srunuk nak main? hahaha...

sori la moja, aku x perasan reply ko aritu, aku off day time tu. Korang main tempat lame ke tiap2 khamis?

#588 lelaki@melayu.terakhir

    Kapten

  • Pengendali
  • 1,856 posts
  • Location:cyberjaya
  • Freelance:Tidak

Posted 24 March 2009 - 01:59 PM

Aku ada hajat nak menyepak balik la
Aku kalau boleh nak menyepak sesama ITT jek
Tapi slalu tak cukup kaki

So buat masa ni maybe aku nak tumpu mencelah dgn geng Moja je
Hari jumaat dkt Sunway Xtreme Park kan moja?

Kalau takde aral..aku roger ko join.
Lemak makin menebal ni....jenuh nak pikul hari˛. tongue.gif

#589 kuda

    Sarjan Mejar

  • Ahli
  • 234 posts
  • Gender:Male
  • Location:underground
  • Kepakaran:Tengok DVD secara marathon
  • Freelance:Ya

Posted 24 March 2009 - 03:23 PM

QUOTE (mojacoz @ Mar 19 2009, 07:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
pas ramai dah kawin mmg suram je topic, maybe pasal dah ada mende lain lagi srunuk nak main laugh.gif

shin chan, helmi sama bad jom arrrr turun sok mlm main ngan bebudak aku. ada bran ke? rolleyes.gif

Note: kuda sama lmt dah takleh main dah. lmt dah terkoyak tendon, kuda plak dah kene pakai rantai so takleh main jejauh dah laugh.gif



Dalam diam ko mengata aku ya moja. FUNDEER betul. Aku tiap jumaat mlm di extreme park kul sebelas la bai. team ko main awal sangat.aku baru sampai rumah time korang berfutsal tu. BTW, aku main futsal tak bawak handbag la mojakos.

#590 mojacoz

    Leftenan Muda

  • Ahli
  • 617 posts
  • Gender:Male
  • Location:here...there...everywhere.....
  • Interests:tido, tido &amp; tido lagi
  • Kepakaran:Menanam pokok˛ dan tido di dlm bilik server
  • Freelance:Ya

Posted 24 March 2009 - 03:28 PM

yaaaa......hari jumaat mlm kat extreme park. kul 9 ~ 11 pm.

ah ye kude, byk la ko punya main kul 11. aku lepak sampai kul 12 lebih, haram tak nampak bayang. ko jgn la nak memperkotak katikkan aku. FUNDAMENTAL betul dry.gif

#591 kukun

    Sarjan Mejar

  • Ahli
  • 290 posts
  • Gender:Male
  • Location:nun jauh di sana
  • Interests:cabut button G kat laptop...<br />cabut stiker lawa kat hardware computer...mcm SUN,HP,MIMOS,CISCO....hehehe
  • Kepakaran:cabut button G kat laptop...
  • Freelance:Tidak

Posted 24 March 2009 - 05:40 PM

QUOTE (mojacoz @ Mar 24 2009, 03:28 PM) <{POST_SNAPBACK}>
yaaaa......hari jumaat mlm kat extreme park. kul 9 ~ 11 pm.

ah ye kude, byk la ko punya main kul 11. aku lepak sampai kul 12 lebih, haram tak nampak bayang. ko jgn la nak memperkotak katikkan aku. FUNDAMENTAL betul dry.gif


thanks la moja ajak aku jumaat lepas.

aku tak sempat la jumaat lepas.

dah sebulan aku tak main futsal...lemak pun dh menebal.
hehe...kebetulan mlm jumaat sama geng aku main kat HTO.

InsyaAllah jumaat depan aku turun...jumaat ni ada hal lagi. smile.gif

#592 kuda

    Sarjan Mejar

  • Ahli
  • 234 posts
  • Gender:Male
  • Location:underground
  • Kepakaran:Tengok DVD secara marathon
  • Freelance:Ya

Posted 27 March 2009 - 10:03 AM

QUOTE (mojacoz @ Mar 24 2009, 03:28 PM) <{POST_SNAPBACK}>
yaaaa......hari jumaat mlm kat extreme park. kul 9 ~ 11 pm.

ah ye kude, byk la ko punya main kul 11. aku lepak sampai kul 12 lebih, haram tak nampak bayang. ko jgn la nak memperkotak katikkan aku. FUNDAMENTAL betul dry.gif



ahhh,moja.Siap sedia la kaki kau.

#593 poad_87

    Kadet

  • Ahli Biasa
  • 18 posts
  • Kepakaran:MCDST,c++
  • Freelance:Ya

Posted 03 April 2009 - 02:47 PM

alop
ak nak join lak???
klu dkt s alam or subang leh r
jauh2 xdpt den nak nolong nye
huhuhuhuh





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users