Jump to content


Sewa: Rumah Seksyen 7 Shah Alam


5 replies to this topic

#1 abdraha

    Kadet

  • Ahli Professional
  • 0 posts
  • Kepakaran:Oracle OCP,Cisco CCNA , ITIL
  • Freelance:Ya

Posted 14 February 2008 - 02:29 PM

Untuk disewa rumah di shah alam sek 7, depan klinik kerajaan.

- double storey house
- 4 room
- 3 bathroom
- good condition

prefer family, sewa rm900.

#2 Guest_nestedcon_*

  • Tetamu

Posted 23 March 2008 - 07:15 PM

avaiale lg kew umah n nie?nak sewe nie... biggrin.gif peace

#3 Helmi 0mar

    Leftenan Muda

  • Ahli Professional
  • 553 posts
  • Gender:Male
  • Location:shah alam
  • Interests:tgk tv
  • Kepakaran:ym
  • Freelance:Tidak

Posted 23 March 2008 - 11:17 PM

aku mintak izin nak tumpang thread nih laa..

aku iklankan bg pihak tuan rumah yg aku sewa skang.
Tkt 2, Flat PKNS, Seksyen 7, Shah Alam.
Sewa: kalu family rm450,
kekosongan bermula 7 April 2008 (aku pindah keluar 6 april)
deposit 1+1 sewa, api air rm100.

Iklan aku ni ditutup.. dah ada penyewa.. tq..

#4 Helmi 0mar

    Leftenan Muda

  • Ahli Professional
  • 553 posts
  • Gender:Male
  • Location:shah alam
  • Interests:tgk tv
  • Kepakaran:ym
  • Freelance:Tidak

Posted 26 March 2008 - 03:35 PM

QUOTE (Helmi 0mar @ Mar 23 2008, 11:17 PM) <{POST_SNAPBACK}>
aku mintak izin nak tumpang thread nih laa..

aku iklankan bg pihak tuan rumah yg aku sewa skang.
Tkt 2, Flat PKNS, Seksyen 7, Shah Alam.
Sewa: kalu family rm450, bujang ??? (lupa lak nak tanya tuan rumah)
kekosongan bermula 7 April 2008 (aku pindah keluar 6 april)
deposit 1+1 sewa, api air rm100.

any question, pm aku..

tq..

update sket..
tuan rumah kata dia cuma nak penyewa berkeluarga sahaja..
tak nak bujang..
dia dah serik dgn penyewa bujang..
harap maaf..


#5 Guest_efnaAJ_*

  • Tetamu

Posted 06 May 2008 - 06:00 PM

hai..nak tya..iklan ni valid lg tak?umah tu dah ada org?saya nak cari umah sewa kat area flat seksyen 7 tu..duk ngan family (adik-beradik)...

#6 Helmi 0mar

    Leftenan Muda

  • Ahli Professional
  • 553 posts
  • Gender:Male
  • Location:shah alam
  • Interests:tgk tv
  • Kepakaran:ym
  • Freelance:Tidak

Posted 23 June 2008 - 08:31 AM

QUOTE (Helmi 0mar @ Mar 23 2008, 11:17 PM) <{POST_SNAPBACK}>
aku mintak izin nak tumpang thread nih laa..

aku iklankan bg pihak tuan rumah yg aku sewa skang.
Tkt 2, Flat PKNS, Seksyen 7, Shah Alam.
Sewa: kalu family rm450, bujang ??? (lupa lak nak tanya tuan rumah)
kekosongan bermula 7 April 2008 (aku pindah keluar 6 april)
deposit 1+1 sewa, api air rm100.

Iklan aku ni ditutup.. dah ada penyewa.. tq..





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users