Jump to content


Photostat & Print Paling Murah Dalam Kl


9 replies to this topic

#1 grindcore

    Leftenan Muda

  • Ahli
  • 999 posts
  • Gender:Female
  • Location:/tmp
  • Freelance:Tidak

Posted 08 April 2008 - 03:44 PM

salam,

sape ada tau kat mana photostat paling murah dalam kl? biasa yg aku jumpa 5 sen selai depan ukm kl... yg cekik darah kadang2 boleh lebih dari 10 sen pun ada

klu print pulak mane & berapa harganya? biasa klu kat cc print je boleh cecah 60 sen. klu kaler pulak RM 1 ke atas

#2 mnajem

    Kolonel

  • Ahli Professional
  • 4,570 posts
  • Gender:Male
  • Kepakaran:Linux
  • Freelance:Ya

Posted 08 April 2008 - 03:49 PM

kat jalan pahang ade satu kedai tu... BODMAS ke apa tah nama dia.

#3 CrashNburN

    Leftenan Muda

  • Ahli
  • 772 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bdr Sri Damansara
  • Kepakaran:structural, BS 8110, BS 5950, UBBL.
  • Freelance:Tidak

Posted 08 April 2008 - 04:08 PM

dekat jalan chow kit yang dekat dengan monorel chow kit..

#4 therion

    Kapten

  • Pengendali
  • 1,978 posts
  • Gender:Male
  • Location:Alor Setar
  • Freelance:Tidak

Posted 08 April 2008 - 04:21 PM

Berapa banyak nak print? Kalau hitam/putih, dan kuantiti banyak, print boleh jadi lebih murah dari photostat.

#5 grindcore

    Leftenan Muda

  • Ahli
  • 999 posts
  • Gender:Female
  • Location:/tmp
  • Freelance:Tidak

Posted 08 April 2008 - 05:09 PM

QUOTE (therion @ Apr 8 2008, 04:21 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Berapa banyak nak print? Kalau hitam/putih, dan kuantiti banyak, print boleh jadi lebih murah dari photostat.


banyak..selalunya beratus2

BODMAS jln pahang...mm dekat tuh.. nanti aku tanya bape harga dia

#6 cyrus

    Leftenan Muda

  • Ahli
  • 615 posts
  • Gender:Female
  • Location:seghomban-kolumpo-baling
  • Freelance:Tidak

Posted 08 April 2008 - 05:36 PM

QUOTE (grindcore @ Apr 8 2008, 05:09 PM) <{POST_SNAPBACK}>
banyak..selalunya beratus2

BODMAS jln pahang...mm dekat tuh.. nanti aku tanya bape harga dia

kalau tak silap, namanya bormas.. mmg senang nampak/jumpa kedai tu.. merah kuning.. rasanya 3 sen plg murah, kalau dah beratus tu boleh la dpt harga tu..

#7 Pian

    Kadet

  • Ahli
  • 5 posts
  • Location:KL
  • Kepakaran:makan
  • Freelance:Tidak

Posted 10 April 2008 - 09:58 AM

BORMAS ada banyak branch kan....dekat2 Pudu Jail tu pon ada....simpang traffic light yg dari Jln Bukit Bintang.....paling murah tgk 3 sen.....

#8 grindcore

    Leftenan Muda

  • Ahli
  • 999 posts
  • Gender:Female
  • Location:/tmp
  • Freelance:Tidak

Posted 10 April 2008 - 10:48 AM

jalan pahang tu lepas hotel grand season & sebelum bulatan pahang kan?

aku cari semalam tak jumpa la pulak. tingkat brape yek? dekat tak dengan 7 eleven tu? ke dekat2 hospital je?

#9 CrashNburN

    Leftenan Muda

  • Ahli
  • 772 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bdr Sri Damansara
  • Kepakaran:structural, BS 8110, BS 5950, UBBL.
  • Freelance:Tidak

Posted 10 April 2008 - 11:04 AM

QUOTE (grindcore @ Apr 10 2008, 10:48 AM) <{POST_SNAPBACK}>
jalan pahang tu lepas hotel grand season & sebelum bulatan pahang kan?

aku cari semalam tak jumpa la pulak. tingkat brape yek? dekat tak dengan 7 eleven tu? ke dekat2 hospital je?

dia dekat tepi trafic light yang nak menghala ke kampung baru, dia tingkat bawah warna merah kalau tak silap aku la, memang boleh nampak dengan jelasnya..

#10 Farid

    Korporal

  • Ahli Biasa
  • 52 posts
  • Freelance:Ya

Posted 10 April 2008 - 11:05 AM

QUOTE (grindcore @ Apr 10 2008, 10:48 AM) <{POST_SNAPBACK}>
jalan pahang tu lepas hotel grand season & sebelum bulatan pahang kan?

aku cari semalam tak jumpa la pulak. tingkat brape yek? dekat tak dengan 7 eleven tu? ke dekat2 hospital je?



dekat sini

http://www.wikimapia.org/#lat=3.16719&...amp;m=a&v=2








1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users