Jump to content


- - - - -

Font Jawi Windows7


1 reply to this topic

#1 sof_One

    Kadet

  • Ahli Biasa
  • 1 posts
  • Freelance:Tidak

Posted 10 February 2010 - 11:15 AM

salam...
saya nak tanya sapa tau mcm mna nak install tulisan jawi dalam microsoft office 2007 dalam windows7.
dah cuba setting dlm ragional n language tapi settingnya lain dari windows XP.
sbb staff kat office saya nak guna sofwtare tu. kalo ada boley bg link software yg terkini n cara installation.
terima kasih....

#2 rumpus

    Kadet

  • Ahli Biasa
  • 12 posts
  • Kepakaran:Networking
  • Freelance:Ya

Posted 29 March 2010 - 05:07 PM

View Postsof_One, on 10 February 2010 - 11:15 AM, said:

salam...
saya nak tanya sapa tau mcm mna nak install tulisan jawi dalam microsoft office 2007 dalam windows7.
dah cuba setting dlm ragional n language tapi settingnya lain dari windows XP.
sbb staff kat office saya nak guna sofwtare tu. kalo ada boley bg link software yg terkini n cara installation.
terima kasih....


kang ni brader guna software jawi jenis apa....nak tau aje.

sya selalu guna ejawi.net..saya install boleh dlam window seven





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users