Jump to content


Jom Sambung Master kat USM !!


5 replies to this topic

#1 NurNT

    Kadet

  • Ahli
  • 45 posts
  • Location:NusaRhu-->Sunway
  • Freelance:Tidak

Posted 10 December 2002 - 05:52 PM

salammm....

ha, baca tak paper minggu lepas, dah kuar borang utk sambung master kat USM, UPM dan UUM. (kalo tak silap akula...)
saper yg dah lama simpan hajat nak sambung blajar, nihlah dio peluangnyer...
ade berani???

aku minat nak sambung kat USM, ade sesapa tak yg sama hajat ngan aku nih????

info lebih lanjut : www.ips.usm.my

mari kita berjihad dlm menuntut ilmu, insya-allah......

#2 Guest_kaleidoscope_*

  • Tetamu

Posted 10 December 2002 - 05:53 PM

best ker buat kat usm?..msc software engineering ader tak?

#3 NurNT

    Kadet

  • Ahli
  • 45 posts
  • Location:NusaRhu-->Sunway
  • Freelance:Tidak

Posted 10 December 2002 - 06:02 PM

ade kot, bawah applied informatics aku rasa..cuba check site tuh..
aku duluh x-um, saje nak try tpt baru..
ntahla.. kalo nak pk kan, mana mau carik duit nak blajar, nak support family...

tapi insya-allah, aku apply duluh... dpt tak dpt, belakang kira...

harap sesapa yg dah buat atau sedang buat, leh share sket pasal nih..
ok tak sambung kat USM ?

#4 Guest_kaleidoscope_*

  • Tetamu

Posted 10 December 2002 - 06:03 PM

amik course aper?

#5 NurNT

    Kadet

  • Ahli
  • 45 posts
  • Location:NusaRhu-->Sunway
  • Freelance:Tidak

Posted 10 December 2002 - 06:08 PM

aku dah pm ko...

#6 Guest_kaleidoscope_*

  • Tetamu

Posted 10 December 2002 - 06:16 PM

pm diterima.

TQ.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users