Jump to content


Pelajar atau Bekas - MRSM


132 replies to this topic

#51 Guest_crynobone_*

  • Tetamu

Posted 16 January 2004 - 03:23 AM

MRSM PC... Batch 1999/2000 tongue.gif

#52 Guest_badrulhisham_*

  • Tetamu

Posted 16 January 2004 - 10:56 AM

aku x-muar 91-92

#53 Guest_semut ungu_*

  • Tetamu

Posted 16 January 2004 - 11:09 AM

aku pulak dari dua MRSM....

92-94 ----- MRSM Kuala Klawang @ Jelebu
95-96 ----- MRSM Serting

dua² sekolah ni kat Negeri Sembilan.....


hehehhee.. korang perasan tak la nie macam dah banyak sanagt kan MRSM?... macam jadik sekolah biasa lak... hehhehe.. anyway baguslah.. banyak sikit peluang budak melayu untuk join MRSM... :mrgreen:

#54 Guest_Dr.J_*

  • Tetamu

Posted 16 January 2004 - 03:49 PM

arrr.....aku kan x-student mrsm ley join tak????

#55 Aiza

    Leftenan Muda

  • Ahli
  • 717 posts
  • Gender:Female
  • Location:Old Klang Road,KL
  • Interests:Surfing
  • Kepakaran:Provision CE & PE guna DOARDO
  • Freelance:Tidak

Posted 17 January 2004 - 11:06 AM

susahnyer nak cari budak² mrsm jasin 1994/1996..... :roll:

#56 Guest_areep_ngganu_*

  • Tetamu

Posted 28 January 2004 - 06:18 PM

aku x-jasin 97/98.kiranya Aiza, tu super senior aku ler tu.

#57 Guest_syikeen_*

  • Tetamu

Posted 29 January 2004 - 01:34 PM

aku ex-mrsm muar 96/97

#58 ctrl-alt-del

    Korporal

  • Ahli
  • 98 posts
  • Location:all across malaysia
  • Freelance:Tidak

Posted 29 January 2004 - 01:41 PM

Aiza,

aku x-jasin 94/95. kalau budak x-jasin 95/96 tu....cari jakob79. junior ku di maktab, di 'U', dan juga di tempat kerja lama. hehehehe....

#59 lelaki@melayu.terakhir

    Kapten

  • Pengendali
  • 1,856 posts
  • Location:cyberjaya
  • Freelance:Tidak

Posted 29 January 2004 - 01:52 PM

QUOTE
Aku MRSM gak... ex-beseri 95/96


dgr cerita cikgu kimia beseri bagus.
betul ke? dgr dgr mcm tu je.

#60 Guest_pert sniper_*

  • Tetamu

Posted 29 January 2004 - 03:34 PM

x kolej mara leh tak?

aku x-kolej mara kulim 2001...

smile.gif3

#61 darkymra

    Leftenan

  • Pengendali
  • 1,173 posts
  • Gender:Male
  • Location:Kuala Lumpur or Kuantan
  • Freelance:Tidak

Posted 29 January 2004 - 03:37 PM

QUOTE
QUOTE
x kuantan 95/96
:!:

uishhh? nape duan? sebatch ke?

#62 duan

    Sarjan Mejar

  • Ahli
  • 201 posts
  • Location:Central Tanah Malaya
  • Freelance:Tidak

Posted 04 February 2004 - 01:42 PM

kekekek.. sebatch la kot :mrgreen:

#63 Guest_utieb fiore_*

  • Tetamu

Posted 04 February 2004 - 03:46 PM

aku ex-mrsm muo 97/98.. hehe ade geng tak yg sama batch kat sini? :wink:

#64 Guest_pert sniper_*

  • Tetamu

Posted 04 February 2004 - 04:13 PM

utieb fiore,

ko mesti kenal zamirudin bin marwan, dia tu member aku kat kmk...

dia pun x-muo97/98...

smile.gif3

#65 Guest_utieb fiore_*

  • Tetamu

Posted 05 February 2004 - 12:11 AM

pert sniper,

hahaha kenai².. zamir.. klas dia dulu depan klas aku.. lama dah tak jumpa sama dia.. ermm kalau ko ade contact² dia lagik kem salam sama dia aar.. okies aaaar, chow dulu.. wassalam biggrin.gif

#66 Guest_are-meer_*

  • Tetamu

Posted 11 February 2004 - 12:03 PM

aku x-muar 96/97....
same kot batch ngan syikin....

#67 sQew

    Leftenan

  • Ahli
  • 1,120 posts
  • Gender:Male
  • Location:Kuala Lumpur
  • Interests:Tengok TV
  • Kepakaran:Data Management Services
  • Freelance:Ya

Posted 09 August 2004 - 10:06 AM

Maybe ada yang belum tahu khas buat ANSARABP
log on to www.ansarabp.com

#68 Angel

    Leftenan Muda

  • Ahli Professional
  • 879 posts
  • Gender:Male
  • Location:USS Nimitz
  • Freelance:Tidak

Posted 09 August 2004 - 10:35 AM

QUOTE(ctrl-alt-del @ Jan 29 2004, 01:41 PM)
Aiza,

aku x-jasin 94/95. kalau budak x-jasin 95/96 tu....cari jakob79. junior ku di maktab, di 'U', dan juga di tempat kerja lama. hehehehe....

roommate aku kat UTM dulu ex-jasin (94/95)...memember panggil dia Akeng..

btw. aku ex-kt batch 94/95...

#69 sharuzzaman

    Leftenan

  • Ahli Professional
  • 1,370 posts
  • Gender:Male
  • Location:Perak
  • Interests:Elektronik dan Perisian Bebas (GPL)
  • Kepakaran:Linux, Open Source, Training, OpenOffice, Network, Hardware
  • Freelance:Ya

Posted 09 August 2004 - 05:30 PM

aku ex taiping 95/96

super duper senior aku jer ada kat sini... chatid..

#70 kez

    Sarjan Mejar

  • Ahli
  • 253 posts
  • Gender:Male
  • Location:penang - kedah
  • Freelance:Tidak

Posted 23 August 2004 - 11:56 PM

....:ph34r.gif :.

#71 Guest_sache_*

  • Tetamu

Posted 24 August 2004 - 11:32 AM

Aku slalu pegi MRSM kat area Terengganu.Best gak,tapi yg best lagi kat MRSM Besut,pelajar nak bunuh cikgu.Budak ni mmg nakal,tapi yg tak best nyer cikgu tu gi tabur fitnah kat dia.Sume kesalahan kasi kat dia,last² kene tangkap laa budak tu & xm SPM kat dlm lokap utk beberapa hari.

#72 Guest_mira_*

  • Tetamu

Posted 07 October 2004 - 04:07 PM

ex mrsm balik pulau..nung kat blakang gunug ganang penang tuh..malam2 fly gi kutip durian kat kebun blakang dorm..ari jumaat gi jalan kaki semayang kat mesjid tepi jalan tuh..pastuh straight gi komtar pakai baju melayu..kuekue
sapa budak baru kuar bp?? farouk senan pengetua lagi ker situh??

sapa lagi balik pulau sinih?? habaq mai la...
aku batch spm 96..no maktab 950..aih no maktab pon nak kerrr???

#73 Guest_kkuniya_*

  • Tetamu

Posted 08 October 2004 - 11:04 AM

QUOTE(utieb fiore @ Feb 4 2004, 03:46 PM)
aku ex-mrsm muo 97/98.. hehe ade geng tak yg sama batch kat sini? :wink:


aku geng ko...
x-muar 9798...
ko join yahoogroups x?

#74 Guest_OryzaSativa_*

  • Tetamu

Posted 18 October 2004 - 04:45 PM

QUOTE(maevox @ Jan 30 2003, 10:12 AM)
ermmm.... aku dah citer dah kat topik bebudak sbp tue

anyway, aku x MRSM Balik Pulau 96/97

hhahhaha..aku sama batch ngan ko...ko kelas mana hah?

#75 Guest_sudin_kb_*

  • Tetamu

Posted 18 October 2004 - 06:38 PM

kenal tak MOHD SHAHMAN BIN SHAARI dari MRSM Balik Pulau

#76 Guest_mizie_*

  • Tetamu

Posted 08 November 2004 - 04:51 PM

aku x-mrsm bp 97/98
ada sapa² dari mrsm bp ker

#77 Guest_chatid_*

  • Tetamu

Posted 08 November 2004 - 04:58 PM

QUOTE(sharuzzaman @ Aug 9 2004, 05:30 PM)
aku ex taiping 95/96

super duper senior aku jer ada kat sini... chatid..

lerr ada jugak adik2 aku kat sini hehehe.
nampaknya ramai yg generasi2 muda dalam ni, yg tua tua sibuk agaknya

#78 Guest_mizie_*

  • Tetamu

Posted 09 November 2004 - 01:33 AM

QUOTE
kenal tak MOHD SHAHMAN BIN SHAARI dari MRSM Balik Pulau


batch maner

#79 Guest_kromok_*

  • Tetamu

Posted 09 November 2004 - 01:59 PM

aku xmrsm jasin 89/90

#80 Guest_nurhikmah_*

  • Tetamu

Posted 13 November 2004 - 07:48 AM

Assalamualaikum.

Dari MRSM Beseri Batch ke 7.

#81 Guest_KiD_*

  • Tetamu

Posted 23 November 2004 - 02:48 AM

aku dr mrsm jasin 04/05
hehe, mrsm nih dah macam tapak binaan, byk sgt renovation.
DeBurn pun dah pasang air-cond biggrin.gif

#82 Guest_kromok_*

  • Tetamu

Posted 30 November 2004 - 04:36 PM

mesti kat jasin dah cantik tak macam kitorang dulu...

#83 Syahid

    Leftenan Muda

  • Ahli Professional
  • 912 posts
  • Location:bangi, serdang
  • Interests:Computers
  • Kepakaran:serahkan pada yang pakar utk menilai :D
  • Freelance:Tidak

Posted 01 December 2004 - 09:28 AM

x-jasin 96/97
mrsm paling bosa dewannya kat melaka.. kalau tak silap la.

x-jelebu 94-95

#84 sQew

    Leftenan

  • Ahli
  • 1,120 posts
  • Gender:Male
  • Location:Kuala Lumpur
  • Interests:Tengok TV
  • Kepakaran:Data Management Services
  • Freelance:Ya

Posted 15 December 2004 - 02:55 PM

ANSARABP.COM Activity
RE-Union Sempena Aidilfitri
Target : Sesiapa yang batch² lama dan mahu jumpa kawan² lama atau baru.
Tujuan : Mengeratkan silatulrahim

Message sent to you follows:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nama Kedai : RASA bites
Alamat kedai : No 108 GF, Jalan SS14/1, 47500 Subang Jaya

Peta Lokasi sila ke : www.ansarabp.com/rasabites02.jpg

Masa : 1400 - 1700 (2-5 petang)
Collection : Minima RM10 (lebih amatlah dialu-alukan..)
Adik2 yang baru lepas belajar dan/atau belum bekerja dijemput hadir
sama (tanpa sumbangan)

Maybank Eadie Nor Faizal Othman 112268422329
Sila sms 0178883413 / 0166565942

Last count as at 14/12/04 and still growing

1. Kojek'93
2. Asni'90
3. Azliza'90 + family
4. Kritika'93 + hubby
5. Eadie'93 (RM50)
6. Lin Wh ms'87 (RM100)
7. Fadzli'93 + 1
8. Ajaque aka pa'darque'93
9. Jaleezah'93 (RM10)
10. Azrin Izni’93 + wife (RM30)
11. Azwaniza'96 (RM10)
12. M'pye'92
13. Pachat'93 + 1
14. FIROZ'93
15. Falisa'86 (RM110) inclusive to sponsor
16. Bashir'93
17. Gholie’89
18. Amir aka Pakmid’95 + 8 batch member
19. Hawari’90
20. Alin’93
21. Mohd Norhizam’90 (RM30)
22. Kodek'92
23. Alunn’04 n da geng (sponsored student)
24. nor’97
25. wizz’86 (-RM100) inclusive to sponsor
26. Syita’96 (RM10)
27. azmi’96 (RM10)
28. fariza’93 + hubby n 1baby (RM50)
29. Wan'92
30 Anot'92
31 Asyhar’93 + wife (RM20)
32. Zaiton Yeop Kamaruddin’92 (RM10)
33. Rahayu Alias’92 (RM10)
34. Hani Mokhtar’92
35. morni’87
36. rozita’87
37. Disha’93 + Ely’93 n 2 kids
38. Lisa’93 + hubby
39. aeisa’93 + wife (RM20)
40. K.Aza’87 + hubby + 2boys (RM50)
41. nany’98
42. matrop'92

Cikgu yang akan turut serta
1. Ms Rodina
2. Mr Lan Kucing.. (Kamarul Azlan)
3. Ms Loh
4. Cikgu Husin


Tak sangka la plak cenggini punya ramai!... bravo!! Tima kasih
semua, pada hari kejadian nanti, diharap kita dapat beramah mesra dan
mengeratkan silaturrahim.. dan aku harap kedai tu selesa dengan
jumlah kita nih…


Sumbangan
online transfer/transaction : 450
Adult in number : 76
To be sponsored (-+) : 12
collection in hand : 500 as at 14/12/04

p/s: saya yang post msg ni pun sebenarnya tak dapat nak join atas sebab² tertentu.

#85 Guest_Wawan_*

  • Tetamu

Posted 06 January 2005 - 11:33 AM

abun2k, paksi, ciput...
sy ex MRSM PDRM gak....
batch 1996 - 2000..
best2 dpt jumpe super duper senior...

sape2 lg ex PDRM???? cpt2...join... biggrin.gif

#86 Guest_avanzato_*

  • Tetamu

Posted 16 January 2005 - 11:34 AM

kenal tak MOHD SHAHMAN BIN SHAARI dari MRSM Balik Pulau




aku mrsmbp batch 99/2000.mohd shahman bin shaari budak kelate?batch 99/2000? ade budak clas aku clas L dulu budak nama cam tuh..tapi x tau lah kut name jek srupe.. biggrin.gif ..wawan? dry.gif cam kenal jek..ko kenal aku x? biggrin.gif

#87 sQew

    Leftenan

  • Ahli
  • 1,120 posts
  • Gender:Male
  • Location:Kuala Lumpur
  • Interests:Tengok TV
  • Kepakaran:Data Management Services
  • Freelance:Ya

Posted 19 January 2005 - 12:34 PM

Liga Ansara sudah bermula.
Bagi ansaraBP akan bertemu ansara Serting on 30 January 05 dan ansaraTaiping on 13 Feb 05.

Ansara Muar,Beseri dalam league lagi satu.

#88 Guest_Wawan_*

  • Tetamu

Posted 28 January 2005 - 09:22 AM

avanzato,
awak kenal sy ke? awak sape ek? ummm...avanzato.. dry.gif

#89 sQew

    Leftenan

  • Ahli
  • 1,120 posts
  • Gender:Male
  • Location:Kuala Lumpur
  • Interests:Tengok TV
  • Kepakaran:Data Management Services
  • Freelance:Ya

Posted 23 February 2005 - 11:40 AM

Seperti yang telah dimaklumkan, Liga Futsal Alumni akan bermula pada Ahad 27hb Februari 2005. Perlawanan-perlawanan akan dilangsungkan selama 6 minggu dengan perlawanan akhir pada 3hb April. Tahun ini pertandingan akan dijalankan di Gelanggang Rio De Futsal USJ.

Kejohanan tahun ini akan melibatkan pertandingan-pertandingan berikut :

1. Liga Divisyen 1 - Lapan pasukan berdasarkan pencapaian tahun lalu.
2. Liga Divisyen 2
3. Peringkat Kejohanan secara kalah mati.

Pasukan-pasukan yang layak ke Divisyen 1 adalah :
1.. XSAS - SMS Sultan Ahmad Shah Kuantan
2.. SAHOCA - Kolej Sultan Abdul Hamid Alor Setar
3.. ASTAKA - SM Tinggi Klang
4.. Ansara PDRM - MRSM PDRM Kulim
5.. SJAA - SM St John Kuala Lumpur
6.. STAROBA - Sekolah Tuanku Abdul Rahman Ipoh
7.. Ansara Balik Pulau - MRSM Balik Pulau
8.. Ansara Kuching - MRSM Kuching

Sila login ke www.liga-a.com for more details

#90 FaRiS

    Leftenan

  • Core
  • 1,046 posts
  • Gender:Male
  • Location:PrinceSuccess
  • Kepakaran:Upload dan Download Torrent
  • Freelance:Ya

Posted 23 February 2005 - 01:55 PM

QUOTE(botok @ May 26 2003, 11:48 AM)
Mak aihhh aku la yang super duper senior nih... ekekkekke

X MRSM Kuantan 85/89

Botok..
Ko ni senior aku..

Aku form 1, ko form 4..

Xmrsm Kuantan 88-89
Xmrsm Kerteh 90

#91 Syahid

    Leftenan Muda

  • Ahli Professional
  • 912 posts
  • Location:bangi, serdang
  • Interests:Computers
  • Kepakaran:serahkan pada yang pakar utk menilai :D
  • Freelance:Tidak

Posted 23 February 2005 - 02:07 PM

QUOTE(semut ungu @ Jan 16 2004, 09:09 AM)
aku pulak dari dua MRSM....

92-94 ----- MRSM Kuala Klawang @ Jelebu
95-96 ----- MRSM Serting

dua² sekolah ni kat Negeri Sembilan.....


hehehhee.. korang perasan tak la nie macam dah banyak sanagt kan MRSM?... macam jadik sekolah biasa lak... hehhehe.. anyway baguslah.. banyak sikit peluang budak melayu untuk join MRSM... :mrgreen:

ni senior nih

smka sultan muhammad, baru berendam - 93
klawang - 94-95
jasin - 96-97

#92 oggy

    Kadet

  • Ahli
  • 38 posts

Posted 10 November 2005 - 02:24 PM

QUOTE(Syahid @ Feb 23 2005, 02:07 PM)
ni senior nih

smka sultan muhammad, baru berendam - 93
klawang - 94-95
jasin - 96-97


ko senior aku nih??jasin yer...hmmm.... unsure.gif

#93 botok

    Staf Sarjan

  • Ahli Professional
  • 164 posts
  • Location:Kinrara/Alor Setar
  • Interests:Tidur

Posted 10 November 2005 - 07:49 PM

Faris, ada jugak maktab mate eh! Nasib baik la aku ni budak baik takde nak ragging2 budak tongue.gif
Tapi aku rasa time tu la mrsm kuantan berada di zaman gelap, ehehe ramai budak jahat2 eh nakal2.

#94 cik.papit

    Pegawai Waran 2

  • Ahli
  • 411 posts
  • Gender:Male
  • Location:taman fakap utama
  • Interests:surfing website, linux, c programming, mobile device programming
  • Kepakaran:expert system, php, JavaME,C
  • Freelance:Tidak

Posted 11 November 2005 - 12:32 AM

beseri batch 13

#95 daos

    Sarjan

  • Ahli
  • 105 posts
  • Gender:Male
  • Location:Melaka
  • Kepakaran:Network, E-commerce
  • Freelance:Ya

Posted 12 November 2005 - 12:11 PM

qber 99/2000

#96 moff17

    Pegawai Waran 2

  • Ahli
  • 443 posts
  • Interests:Buat Duit Siang malam, dari hujung kaki sehingga hujung rambut.
  • Kepakaran:Making Money Out Of Thin Air
  • Freelance:Tidak

Posted 15 November 2005 - 10:01 AM

aku x-jasin 97/98

#97 oggy

    Kadet

  • Ahli
  • 38 posts

Posted 15 November 2005 - 11:45 AM

QUOTE(moff17 @ Nov 15 2005, 10:01 AM)
aku x-jasin 97/98


woittt moff...ko klas mana ekk??akaun atau bio? ohmy.gif

#98 moff17

    Pegawai Waran 2

  • Ahli
  • 443 posts
  • Interests:Buat Duit Siang malam, dari hujung kaki sehingga hujung rambut.
  • Kepakaran:Making Money Out Of Thin Air
  • Freelance:Tidak

Posted 19 June 2006 - 10:39 AM

QUOTE(oggy @ Nov 15 2005, 11:45 AM) <{POST_SNAPBACK}>
woittt moff...ko klas mana ekk??akaun atau bio? ohmy.gif



aku kelas akaun. kelas akaun paling power.duduk kat hujung bangunan.tapi power.ko oggy mana?laki ke pompuan niH?

#99 sherrina

    Kadet

  • Ahli
  • 6 posts
  • Kepakaran:IT Training
  • Freelance:Ya

Posted 14 October 2006 - 07:45 PM

hi,

Sherrina ex-MRSM Terendak, Melaka batch SPM 97 biggrin.gif

#100 Jagermeist_

    Leftenan Muda

  • Ahli Professional
  • 997 posts
  • Gender:Male
  • Location:middle earth
  • Interests:rugby,paintball,golf,WTF TKD tournament<br />
  • Kepakaran:IT Governance BS1799-COBIT-HIPAA-Sarbanes Oxley-BNM GPIS 1,Security Assessment,Compliance,Snort
  • Freelance:Tidak

Posted 15 October 2006 - 10:57 AM

Victoria Institution - 91

MRSM Terendak - 91 - 93

Telopea Park School, Lycée Franco-Australien de Canberral Canberra - 93 - 94


Selain Liga-a.com untuk futsal dan bola,sila rujuk website liga A untuk rugby Liga Alumni yang akan

bersambung selepas Ramadan.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users